iPhone 6 felső hangszóró

iPhone 6 felső hangszóró csere

6,900 Ft

Az iPhone 6 felső hangszórója előfordul, hogy különböző okok miatt nem máködik megfelelően. A halk vagy torz hang, vagy ha egyáltalán nincs hang, a felső hangszóró cseréjét jelentik a legtöbb esetben. Előfordulhat, hogy a halk hangot általános kosz okozza. Ezesetben nem a hangszórót cseréljük, hanem az előtte elhelyezkedő rácsot. A szerelési folyamat itt is azonos lépésekből áll, mintha magát a hangszórót cserélnénk.

Leírás

Hogy zajlik egy iPhone 6 felső hangszóró csere?

Az iPhone 6 felső hangszóró csere a gyors javítások közé tartozik. Első lépésként a kijelzőt emeljük ki a hátlapból.

Lecsatlakoztatjuk az akkumulátort az alaplapról. A kijelző modulra épül fel többek között a felső hangszóró is. Az LCD kábelek lecsatlakoztatása után a hátlapot biztonságos helyre tesszük.

A felső hangszórót egy kis lemez rögzíti, ezt eltávolítjuk, majd óvatosan, figyelve a szalagkábelre, mely az előlapi kamerát is tartalmazza, kivesszük a felső hangszórót.

Beillesztjük az új hangszóró modult, majd ellenőrizzük az érintkezéseket. Vissza helyezzük a rögzítő lemezt, majd vissza helyezzük a kijelzőt a hátlapba.

Végezetül, az összeszerelt iPhone 6 felső hangszóróját teszteljük a hangjegyzet alkalmazással, illetve telefonhívással – lehetőség szerint.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.