iphone 6s LCD

iPhone 6S kijelző csere

31,500 Ft

Az iPhone 6S kijelzője megegyezik az iPhone 6 képernyőjének jellemzőivel. Ami újdonság, és a kijelző tulajdonságai között meg kell említenünk, az a Force Touch, és az ennek köszönhető szoftveres lehetőségek. Ugyanis egy plusz réteg került az LCD alá, amely képes érzékelni a kiejlzőt ért nyomás erősségét.

Kiürítés

Leírás

Hogy zajlik egy iPhone 6S kijelző csere?

Az iPhone 6S kijelző csere hasonló metódusokból áll, mint az iPhone 6 ugyanilyen javítása. Elsőként a két alsó csavarral kezdjük a Lightning csatlakozó mellett.

A telefon szétszedése itt is – mint ahogy az iPhone 5-től kezdve már megszokhattuk – a kijelző kiemelésével kezdődik. Ha megemeltük a kijelzőt, akkor az akkumulátor alaplapi csatlakozóját fedő elemeket távolítjuk el, majd lecsatlakoztatjuk az akkut.

Ezután jöhetnek a kielző kábelei. Most már csak a kijelzővel foglalkozunk, hiszen itt még lehetnek működő alkatrészek, melyeket átültetünk az új LCD modulra.

A felső hangszóró, a Touch ID-val szerelt Home gomb, az előlapi kamera illetve szenzorok, illetve az kijelzőt merevitő panel, és az egyéb foglalatok átszerelése után beillesztjük a házba az új alkatrészt.

Ha az akkut is ismét beüzemeltük, kipróbáljuk az új kijelzőt, és ha minden rendeltetésszerűen működik, akkor összeszereljük a telefont.

További információk

Szín

Fekete, Fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.