Apple esemény? Apple pletykák? Így olvass híreket!

Apple esemény, várakozás, álmodozás

A 2017 márciusi Apple esemény

Mint minden Apple esemény előtt, most is érkeznek a hírek, majdnem biztos információk, pletykák. Vajon milyen újdonsággal áll most elő az Apple?

Egyes források három új iPad modell bemutatását jósolják, köztük egy új, 10.5″ átmérőjű táblagépet is. Szállingóznak hírek egy 128GB tárkapacitású piros színű iPhone SE készülékről is. Hogy mennyire vegyük ezeket készpénznek? Szerintünk érdemes megvárni a márciusi bejelentést, hiszen addig csak találgatások keringenek az interneten.

Hírek és a hangulat fokozása

Az érdeklődés fenntartása nem könnyű feladat, ám az Apple ennek mindig is mestere volt. Korábban a titkok valóban titkok maradtak, feszült várakozás töltötte meg az Apple termékek hű felhasználóinak lelkét a bemutatók előtt. A tudatosan megtervezett, szigorú rendszerben nagyon ritkán szivárgott ki információ új termékekről.

A mai időkben viszont már más a helyzet. Fotók érkeznek a kínai gyárból, sejteni lehet, következtetni lehet, különböző elemzések készülnek, amikből komplett cikkeket eredményező következtetések vonhatók le.

Kezeljük fenntartással!

A magát megnevezni nem kívánó forrás ismer valakit, aki látta a legújabb Apple kütyüt. Ugye, milyen ismerős? Az olvasottság érdekében számos esetben olvasunk meglepő, merész híreket. A különböző cikkek írói gyakran engedik szabadjára fantáziájukat. Mi azt ajánljuk, hogy ezeket a híreket kétkedve fogadjuk mindaddig, amíg a hivatalos bejelentés meg nem történt.

Vélemény, hozzászólás?