Miért jó választás a NEXT iPhone szerviz?

Gyorsak vagyunk, pontosak, minőségi alkatrészekkel dolgozunk és minden javított készüléket szükség szerint tesztelünk. A rossz készüléket nem küldjük tovább, helyben javítjuk: így az első perctől szakértő kezekbe adhatod tönkrement iPhone-od, vagy Mac-ed. Dinamikusan fejlesztjük szolgáltatásainkat, ügyfeleink érdekét tartva szemelőtt. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően szervizünk nem csak az Apple termékek javítását, hanem cégek részére azok szoftveres támogatását is vállalja.

Mennyi idő alatt készül el egy hibás készülék?

A legtöbb javítást 1-2 órán belül el tudjuk végezni. Sőt, vannak olyan javítások is, mint például az iPhone 4 / iPhone 4S akku cseréje, vagy hátlap cseréje: ezek szervizünkben megvárhatók! A szerviz terheltsége miatt, vagy speciális problémák esetén elképzelhető a hosszabb várakozási idő is. Ezesetben ügyfelünk kiemelt kategóriába kerül, és akár online követheti végig a javítás folyamatát! Mindent megteszünk azért, hogy a gyakorta szükséges alkatrészek folyamatosan rendelkezésre álljanak.

Mennyi garancia van a javításra?

Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát adunk.

Az iPhone-om nagyon gyorsan lemerül. Mi lehet az oka?

Egy iPhone átlagos használat mellett nagyjából egy napot üzemel a teljes feltöltést követően. Természetesen a GPS használata, a vaku, vagy más processzor igényes művelet szintén gyorsan merítheti az iPhone-t. A szoftveres optimalizáció mellett érdemes a telefon korát is figyelembe venni. Szervizünkben ingyenesen felmérjük az iPhone vagy iPad akkumulátorának állapotát! Szükség esetén pedig cseréljük az alkatrészt. Érdekel az iPhone töltésével kapcsolatos cikkünk?

Vízbe esett / nedvesség érte az iPhone-om / iPad-em. Mit tegyek? Garanciális még?

Legyen bármelyik Apple termék: ha nedvesség érte, azonnal ki kell kapcsolni! A hordozható Mac-ek esetében ha az adott modell lehetővé teszi: távolítsuk el az akkumulátort. Sajnos némely hordozható Mac, és az iOS eszközök szétszedéséhez szükséges eszközök ritkán állnak rendelkezésre az adott pillanatban, ezért mielőbb ajánlott szervizünkbe juttatni! Ha ez nem megoldható, akkor sajnos megvan az esély arra, hogy a folyadék megrongálja az érzékeny belső alkatrészeket. A garanciális kérdésre a válasz sajnos egyértelműen: nem. Nem garanciális az az iPhone készülék, melyet víz ért. A készülék belsejében több indikátort is elhelyezett az Apple, melyek nedvesség hatására elszíneződnek, így a hivatalos szerviz a bevizsgálás során egyértelműen meg tudja állapítani, ha az eszköz vízzel, vagy más folyadékkal érintkezett. Érdekel a vízbe esett iPhone-nal kapcsolatos cikkünk?

Vélemény, hozzászólás?