NEXT akció | Felgyorsítjuk a Mac gépedet!

Mac javítás a NEXT szervizben!

Mac javítás a NEXT szervizben!

Jövő hét szerdáig akciósan gyorsítjuk a Mac gépedet!

Elborítják az Apple gépedet a különféle, rendszerbe épülő alkalmazások? Netán a használhatatlanságig belassult? Bosszant, hogy a Safari böngésző külön életet él? Felugró ablakok jelennek meg, különböző weboldalakra irányít át? Akkor itt az idő, hogy elhozd a NEXT szervizbe, hiszen 2016.12.07-ig kedvezményesen, bruttó 8000 Ft helyett 5000 Ft-ért tisztítjuk szoftveresen a Mac számítógépeket!

Mikor szükséges szoftveresen tisztítani a Mac gépeket?

Előfordulhat, hogy pár óvatlan kattintás és már a gépünkön is van egy alkalmazás, melyet lehet, hogy nem is akartunk telepíteni. Az Apple világában megszoktuk, hogy stabil és gyors a rendszerünk, sajnos sok felhasználó emiatt elővigyázatlanná válik. Az élelmes Mac tulajdonos ekkor felkeresi az interneten azokat az alkalmazásokat, melyek képesek “gyorsítani” a rendszert. Sajnos a legtöbb esetben ez inkább csak ront a helyzeten.

Miért kell szakember a javításhoz?

Természetesen sokan meg tudják oldani házilag a szoftveres javítást, ugyanakkor előfordul, hogy annyi helyre beépülnek alkalmazások, hogy bizony sok időt és energiát jelent bogarászni a rendszer mappáiban. A NEXT szervizben már komoly tapasztalattal rendelkezünk arra nézve, mit és hol kell keressünk az OS X (illetve újabb nevén: macOS) rendszerekben, így az operációs rendszer újratelepítése nélkül meg tudjuk oldani a problémát!

Mi a teendőd?

Hozd el a NEXT szervizbe a javításra szoruló Mac számítógépedet, vagy szólj azoknak az ismerőseidnek, akiknek szívesen ajánlanád ezt az akciót! Ha messze lennénk, és Te a város másik végén vagy, ne aggódj, akkor se kell lemondanod a kedvezményről!

Az akció feltételei:

– Az akciós ár bruttó 5000 Ft. Minden NEXT szervizben végzett Mac számítógép szoftveres tisztítására vonatkozik az akció időtartamán belül.
– Az akció időtartama: 2016. 12. 01-07-ig.
– A kedvezmény készpénzre, vagy egyéb árengedményre nem váltható.
– Más kedvezményekkel nem vonható össze.

NEXT Hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legfrissebb akcióinkról, elérhess exkluzív tartalmakat, vagy akár személyre szabott engedményekhez juthass!

Kattints ide: NEXT Hírlevél

Vélemény, hozzászólás?