NEXT akció | iOS adatmentés

iOS adatmentés a NEXT szervizben!

iOS adatmentés a NEXT szervizben!

Egy héten át akciósan mentjük adataidat iOS esközödről!

Nincs elég hely a iPhone vagy iPad készülékeden? Nem tudod frissíteni az operációs rendszert, mert kevés szabad tárhelyed maradt? Nincs lehetőséged menteni az iCloud-ba vagy lokálisan egy számítógépre? Eddig nem látott, szoftveres hibajelenségeket produkál az eszközöd? Itt az idő, hogy elhozd a NEXT szervizbe, hiszen ezen a héten bruttó 7990 Ft helyett 4990 Ft-ért (bruttó) mentjük adataidat a készülékedről, melyet utána tetszőleges médiatárolón el is tudsz vinni!

Miért kell, hogy megfelelő méretű szabad tárhely legyen a készülékeden?

Az iOS 10 esetén a frissítés mérete 1,7GB körül van és ideiglenesen 1,5GB tárhely szükséges a frissítés végrehajtásához. Enélkül nem fogunk tudni újabb verzióra váltani.

Hogy általánosan mekkora az ajánlott szabad tárhely, ha éppen nem frissítés előtt állunk? Egy 16GB-os tárhellyel rendelkező iOS eszköz esetén azt ajánljuk, hogy a megfelelő működés érdekésben 2,5-3GB-ot tartsunk szabadon. Ellenkező esetben lassulás, váratlan kilépés, alkalmazás frissítési prolémák és egyéb letöltési problémáink is lehetnek.

Mely adatokat szükséges menteni, ha kevés a tárhely?

Jellemzően a fotók, zenék és videók foglalnak a legtöbb tárhelyet. Ezen kívül a levelezésünk csatolmányai is jelentős méretűre duzzadhatnak.

Mi a teendőd?

Hozd el a NEXT szervizbe az kevés szabad tárhellyel rendelkező iOS eszközödet, vagy szólj azoknak az ismerőseidnek, akiknek szívesen ajánlanád ezt az akciót! Ha messze lennénk, és Te a város másik végén vagy, ne aggódj, akkor se kell lemondanod a kedvezményről!

Az akció feltételei:

– Az akciós ár bruttó 4990 Ft. Minden NEXT szervizben végzett, működőképes iOS eszközről történő adatmentésre vonatkozik az akció időtartamán belül. iCloud-záras, letiltott vagy sérült eszközről nem áll módunkban végrehajtani a mentést. A mentés időtartama a menteni kívánt adatok mennyiségétől függ. A mentett adatok hordozójáról a vásárló gondoskodik, illetve igény esetén személyes egyeztetés alapján szervizünk gondoskodik, felár ellenében.
– Az akció időtartama: 2016. 12. 07-14-ig.
– A kedvezmény készpénzre, vagy egyéb árengedményre nem váltható.
– Más kedvezményekkel nem vonható össze.

NEXT Hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legfrissebb akcióinkról, elérhess exkluzív tartalmakat, vagy akár személyre szabott engedményekhez juthass!

Kattints ide: NEXT Hírlevél

Vélemény, hozzászólás?