NEXT akció | iPhone üvegfólia

iPhone 4 üvegfólia, iPhone 4S üvegfólia, iPhone 5 üvegfólia, iPhone 5S üvegfólia, iPhone 5C üvegfólia, iPhone 6 üvegfólia, iPhone 6S üvegfólia, iPhone 7 üvegfólia, iPhone 6 Plus üvegfólia, iPhone 6S Plus üvegfólia, iPhone 7 Plus üvegfólia

iPhone üvegfólia

Egy hétig, minden iPhone üvegfólia 3000 Ft helyett 2000 Ft!

Félted az iPhone-od kijelzőjét? Szeretnéd megóvni a karcoktól? Nem szívesen használsz műanyag kijelzővédő fóliákat? Itt az idő, hogy ellátogass a NEXT szervizbe! A heti akció keretében most minden iPhone üvegfólia 3000 Ft helyett csak 2000 Ft!

Miért hasznos az üvegfólia?

Kipróbáltuk, teszteltük, és elmondhatjuk, hogy az üvegfólia az esetek nagyrészében hatékonyan megvédi a kijelzőt. Ez a hasznos kiegészítő számtalan esetben mentette meg a képernyőt.

Természetesen az ujjlenyomatok, apróbb karcok ellen is jól jön, de leginkább akkor örülünk neki, amikor mondjuk épp kiesik a zsebünkből, és látjuk, hogy a fólia ugyan elrepedt, de a kijelzőnk ép és működő maradt.

Véleményünk szerint ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megvédjük az iPhone kijelzőjét.

Már megtörtént a baj?

Eltört az iPhone-od kijelzője? Működik, de apró üvegszilánkok esnek ki belőle? Nem ad megfelelő képet? Hozd el a NEXT szervizbe törött kijelzős iPhone-od, és akár megvárásra cseréljük a kijelzőjét! Szervizünkben minőségi alkatrészeket használunk, és 6 hónap garanciát biztosítunk az újonnan beépített alkatrészre.

Az akció feltételei:

  • Az akciós ár – bruttó 2000 Ft – vonatkozik minden NEXT szervizben vásárolt iPhone üvegfóliára az akció időtartamán belül.
  • Az akció időtartama: 2016. 12. 21-28-ig.
  • A NEXT Shop-ban elérhető iPhone kijelző üvegfóliára is vonatkozik az akció, a feltüntetett időszakban leadott rendelésekre. Az iPhone üvegfólia megrendelése a szokott módon történik, nem szükséges hozzá kupon.
  • Más kedvezményekkel nem vonható össze.

Rendelj most iPhone kijelzővédő üvegfóliát!

Az alábbi linkekre kattintva közvetlenül eljuthatsz az üvegfóliákhoz:

Kérdésed van? Problémába ütköztél az iOS vagy OS X használata során? Netán az iCloud használata okoz gondot? Ötleted lenne, vagy szívesen olvasnál egy bizonyos témában az Apple világából? Írj nekünk, vagy látogass el hozzánk személyesen! Várunk szeretettel irodánkban Óbudán, a Pacsirtamező utca 19. szám alatt!

Vélemény, hozzászólás?