NEXT Akció | MacBook Pro 13″ akku csere

MacBook Pro 13 akku csere akció a NETX szerviz műhelyében

 MacBook Pro 13 akku csere akció a NETX szerviz műhelyében

Egy héten át akciósan cseréljük 13″-os MacBook Pro (nem Retina kijelzős) géped akkumulátorát!

Látványosan rövid a MacBook Pro számítógéped akku ideje? Nem megy annyit, mint új korában? Itt az idő, hogy elhozd a NEXT szervizbe, hiszen ezen a héten kedvezményesen, bruttó 32 990 Ft helyett 28 990 Ft-ért cseréljük a 13″-os MacBook Pro gépek akkumulátorát!

Milyen jelei lehetnek a rossz akkumulátornak?

Természetesen a gyenge akkuidőt vesszük észre leghamarabb, de lehetnek más jelei is a rossz akkumulátornak. Ilyenek például: a nehezen lenyomható Trackpad gomb, a véletlenszerű kikapcsolás, szokatlan melegedés, vagy ha nem tudjuk 100%-ig tölteni az akkut.

Mi a teendőd?

Hozd el a NEXT szervizbe rossz akkumulátorral rendelkező 13″-os MacBook Pro gépedet, vagy szólj azoknak az ismerőseidnek, akiknek szívesen ajánlanád ezt az akciót! Ha messze lennénk, és Te a város másik végén vagy, ne aggódj, akkor se kell lemondanod a kedvezményről!

Az akció feltételei:

– Az akciós ár bruttó 28990 Ft. Minden NEXT szervizben végzett, 13″-os MacBook Pro (nem Retina kijelzős) akkumulátor cserére vonatkozik az akció.
– Az akció időtartama: 2016. 12. 14-21-ig.
– A kedvezmény készpénzre, vagy egyéb árengedményre nem váltható.
– Más kedvezményekkel nem vonható össze.

NEXT Hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legfrissebb akcióinkról, elérhess exkluzív tartalmakat, vagy akár személyre szabott engedményekhez juthass!

Kattints ide: NEXT Hírlevél

Vélemény, hozzászólás?