NEXT szerviz, iPhone javítás

NEXT iPhone szerviz, iPhone 6 szerelés, NEXT szerviz

Küldetésünk

Számunkra minden Mac, iPad vagy iPhone javítás egy külön projekt: Neked is úgy javítjuk, mintha a sajátunk lenne!

2013-ban szervizünket azzal a szándékkal nyitottuk meg, hogy legyen egy olyan egyedülállóan stabil pont, ahova bizalommal fordulhatnak az Apple készülékek tulajdonosai tanácsért, illetve a garancián túl felmerülő problémák megoldásáért. Mac-ekkel már 2001 óta foglalkozunk, az iPhone-nal és az iPad-del pedig már bejelentésük óta.

Szerviz technikusaink sokéves szerviz tapasztalatának köszönhetően az összes ismert problémára ismerik a megoldást, legyen szó egy egyszerű cseréről – iPhone akkumulátor vagy kijelző csere – vagy egy komolyabb „újraélesztésről”. A NEXT szerviz gyors – egyes hibákat akár megvárásra javítunk – de különösen nagy figyelmet fordítunk a minőségi munkára. Az alkatrészeket beszerelés előtt teszteljük.

Kívánság szerint természetesen biztonsági mentést is készítünk a leadott eszközről – legyen az iPhone, iPad vagy Mac – még a javítás megkezdése előtt, hogy biztosítsuk a lehetőségét annak, hogy ugyanott folytasd az eszköz használatát ahol abbahagytad.

Honlapunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük vásárlóink visszajelzéseit is figyelembe véve, így mindig újabb és egyedülálló megoldásokkal találkozhatsz nálunk. A változásokról honlapunkon illetve a közösségi oldalainkon is értesülhetsz.

Terveink között szerepel az is, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük az ügyintézést, így várhatóan nem csak a jelenlegi szervizünkben lehet majd a termékeket átadni-átvenni.

A NEXT Szerviz jelenleg az alábbi elérhetőségeken várja az Apple eszközök tulajdonosait, hogy segíthessünk kérdéseik, problémáik minél gyorsabb megoldásában, hibás készülékeik javításában!

Közvetlenül a honlapról

 

Telefon

+36 (70) 947 8700

E-mail

info(kukac)nextszerviz(pont)hu

business(kukac)nextszerviz(pont)hu

Személyesen

Megtalálsz minket Óbudán a III. kerületben, a Bokor utca 2-4 szám alatt. Tömegközlekedéssel a Kolosy tér és a Katinyi mártírok parkja a 17-es, 19-es és a 41-es villamos megállójából gyalog, pár perces séta a NEXT szerviz.

Partnereink

TAM – Professzionális kottagrafika

ujlakopark.hu – Eladó új lakás és lakópark kereső portál

Vélemény, hozzászólás?